22.3.2025 klo 15:00 -
22.3.2025 klo 17:00
Tapahtuman järjestäjä:
Insinööriliitto IL ry
Etäkokkailua intialaisittain
Tervetuloa kokkailemaan Arto Rastaan opastamana!
Intialaiselle ruokakulttuurille on tyypillistä runsas kasvisten ja palkokasvien käyttö. Korma, curry, tikka masala, palak paneer, dal makhani, lassi ja naan-leivät kuuluvat intialaiseen ruokapöytään. Keittiössä tuoksuvat jeera, garam masala, kurkuma, kaneli, neilikka, korianteri ja inkivääri.
Tule mukaan oppimaan uutta, rentoutumaan ruuanlaiton parissa ammattilaisen johdolla ja yllätä ystävä, puoliso tai perhe upeilla herkuilla!
Tapahtuman tiedot:
- Etäkokkikoulu striimataan lauantaina 22.3.2025 klo 15 alkaen.
- Arvioitu kesto on noin kaksi tuntia.
- Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille Insinööriliiton jäsenille.
- Ilmoittautuneille lähetetään ostoslista, ennakko-ohjeistus sekä verkkolähetyksen linkki erillisellä sähköpostiviestillä noin 2 viikkoa ennen tapahtumaa.
Ilmoittauduthan viimeistään 15.3.2025, jotta sinulle ehditään toimittaa ohjeistus, jonka pohjalta ehdit tehdä tarvittavien raaka-aineiden hankinnat hyvissä ajoin.
Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan Helsingin Insinöörien verkkosivuilta.
Järjestäjä ja lisätiedot:
Helsingin Insinöörit HI ry, Jussi Saari, 050 522 0402, jussi.saari@helins.fi
Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.