4

kesä

4.6.2025 klo 18:00 -

4.6.2025 klo 21:00

Ilmoittautuminen:

Alkaa 1.4.2025 klo 09:00, päättyy 1.5.2025 klo 23:59

Tapahtuman järjestäjä:

Keski-Suomen Insinöörit

Ilmoittaudu tapahtumaan kirjautumalla jäsensivuille

Jos jäsenjärjestösi ei ole liittynyt yhteiseen tapahtumahallintaan, et pääse ilmoittautumaan jäsenjärjestöjen avaamiin tilaisuuksiin. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä omaan jäsenjärjestöösi selvittääksesi mahdollisuutesi osallistua tiettyyn tilaisuuteen. Näet oman jäsenjärjestösi sähköisestä jäsenkortistasi tai kirjautuessasi jäsensivuille.

Kesäillan risteily: Höyrylaiva S/S Suomi

KESÄILLAN RISTEILY JYVÄSKYLÄSTÄ KESKIVIIKKONA 4.6.2025

Olemme varanneet risteilyn hyvän sään vallitessa. Toivottavasti myös kyseisenä iltana sää suosii.

 

Lähtö klo 18.00 Jyväskylän satamasta (Satamakatu 8) risteilylle Päijänteelle, paluu satamaan klo 21.00. Laivalla illallinen laivan noutopöydästä. Omavastuu sisältää risteilyn ja illallisen.

Laiva: Höyrylaiva s/s Suomi

 

Laivalla on hyvät ravintolapalvelut anniskeluoikeuksin ja oma keittiö, jossa valmistamme tarjoilut laivalla. Ohessa illallispöydän sisältökuvaus

ILLALLINEN NOUTOPÖYDÄSTÄ

Alkupalat:

Vihersalaatti, kaksi ruokaisaa salaattia (esim. pastasalaatti, juustosalaatti,

savukalakalasalaatti, italiansalaatti), kahta salaatinkastiketta, maustesillejä, laivan

kalalajitelma, juustoja, leipää, voita, levitettä ja erilaisia cocktail paloja

 

Pääruoka:

Liharuoka ja/tai kalaruoka (esim. porsaan paahtofileetä ja kastiketta, naudanpaistia,

riistakäristystä, broileripataa, smetanassa haudutettua lohta.)

Tuoreita kauden kasviksia, keitettyjä perunoita ja/tai riisiä

 

Jälkiruoka:

Marjoista tai hedelmistä valmistettu jälkiruoka (esim. kiisseli, hedelmäsalaattia tai rahkaa)

tai kahvia ja teetä kahvileivän kanssa

 

Noutopöydässä on tarjolla alkoholittomia ruokajuomia.

Ruokajuomat sisältyvät pitopöytien hintaan.

Noutopöydän tuotteet vaihtelevat kauden ja saatavuuden mukaan

Ruoka valmistetaan kotimaisista tuoreista kauden aineksista laivan omassa keittiössä,

Käytämme pääasiassa laktoosittomia ja gluteenittomia tuotteita ja pöydässä on myös vegaaninen vaihtoehto.

 

 

Ilmoittautuminen Lyytiin viimeistään 16.5.2025

Paikkoja on 40:lle ensimmäiselle

Omavastuu:  25,-EUR/jäsen, 30,- EUR/avec

 

Lisätietoja Ari Leppänen, 040-5584946, arijuhanileppanen@gmail.com